Registrera

Välkommen till anmälningsblanketten för Yes2Chess.  Fyll i alla detaljer nedan för att säkra ditt lags plats i turneringen.  Innan du registrerar dig måste du säkerställa att laget du registrerar uppfyller kvalifikationerna och att du har läst tävlingsreglerna, och om du har några frågor, läs avsnittet FAQ. Notera att anmälningstiden för 2016 har gått ut. Anmälan till 2017 års tävling öppnas under höstterminen 2016.

Registration

Legal

Vi (Barclays Bank PLC of 1 Churchill Place, London E14 5HP) kan komma att be dig om personlig information som deltagarnas och lärarnas namn och kontaktuppgifter i samband med Yes2Chess-projektet.

Vi kommer att använda denna information för att arrangera turneringen och för att kunna kontakta dig och andra Yes2Chess-deltagare om schackturneringar, och vi kommer även att dela med oss av listor över turneringar som kan innehålla ditt namn samt att driva och tillhandahålla Yes2Chess-projektet , men vi kommer inte på annat sätt att dela denna information med någon om vi inte är skyldiga att göra det.

Genom att förse oss med personlig information samtycker du till att vi behandlar dina uppgifter enligt dessa ändamål och när den personliga information som du skickar gäller någon annan än dig själv så bekräftar du att du har inhämtat deras samtycke och, i händelse av en minderårig, deras förälders eller förmyndares samtycke till utlämnande och användning av deras uppgifter för dessa ändamål.