Spela schack

När du registrerat dig mottar du sex gratis medlemskap hos Playchess.com; fem för dina elever och en för läraren. Eleverna kommer att ha status som bonde på Playchess.com-servern och kommer inte att kunna skicka textmeddelanden. Läraren kommer att ha status som springare och kommer kunna skicka meddelanden och starta spel om det behövs.

Ditt gratis medlemskap kommer att pågå fram till juli månad 2016.

Observera att din skola endast kommer ha tillgång till de rum som tillhör Sverige och Yes2Chess-rummet. Du kommer inte att ha tillgång till resten av Playchess.com-servern eftersom lämpliga säkerhetsfunktioner ännu inte är på plats där. Du kommer att spela turneringsspel i rummet som tillhör ditt land. Vänligen uppmuntra dina elever att gå till det öppna rummet och spela mot barn från andra länder också!

Så fort din registrering har blivit mottagen kommer du få en länk från turneringsdirektören. Vänligen använd denna länken för att ladda ner mjukvaran till den dator du vill att dina elever ska spela på. Om du har några tekniska problem kan du kontakta support@yes2chess.org.