Registrering 

Velkommen til Yes2Chess registreringsskjema. Fyll ut alle feltene nedenfor, for å sikre at laget ditt blir registrert til turneringen. Før du registrerer laget, pass på at laget innfrir alle krav til deltakere og at du har lest reglementet for turneringen, og hvis du har noen spørsmål, les på spørsmål og svar.

Registering

Personvern

Vi (Barclays Bank PLC, Churchill Place, London E14 5HP) kan komme til å spørre deg om personlige opplysninger som navn og kontaktinformasjon for turneringsdeltakere og lærere i forbindelse med Yes2Chess-prosjektet.

Vi vil bruke denne informasjonen til å arrangere sjakkturneringer og kontakte deg og andre Yes2Chess-deltakere om turneringene, blant annet i forbindelse med turneringsplaner der navnene kan være oppført, samt for å drifte og tilrettelegge for Yes2Chess-prosjektet, men vi vil ellers ikke dele denne informasjonen med noen andre med mindre vi er pålagt å gjøre det.

Ved å gi oss opplysninger om eksempelvis navn og kontaktinformasjon samtykker du i at vi behandler opplysningene for nevnte formål. Der de personlige opplysningene gjelder tredjeperson bekrefter du at du har fått vedkommendes samtykke, og for mindreårige deres foreldres eller verges samtykke, til å utlevere og bruke opplysningene for nevnte formål.